- Paul Fredericqstraat 30, 9000 Gent
- +32 (0)473 95 28 83
Maleisische Peranakan - zaterdag 09/04/2022
Vraag een offerteDe Peranakan keuken is sterk beïnvloed door Maleise, Chinese en Portugese kooktechnieken en ingrediënten. Door deze keukens kunt u nieuwe combinaties van kruiden en specerijen en smaakprofielen verwachten. Elk gerecht presenteert een zeer specifieke mix tussen de verschillende keukens en cultuur ontstaan tijdens de gouden eeuw van de Peranakans.
Hieronder een overzicht van wat je allemaal kan verwachten tijdens deze workshop:
- 1 glas cava als apperitief
- 2 verschillende hapjes
- Nyonya Nasi ulam
- 1 hoofdgerecht
- Thee/koffie
€ 70/pp inclusief BTW (min 4 personen) Inclusief dranken, receptenboekje*, gezellig tafelen
*De receptenfiches worden elektronisch doorgestuurd
Ben je niet enthousiast om te beginnen met koken of om je kookschort uit de kast te halen? Meld je dan aan via de knop "Offerte aanvragen" of door ons een mailtje te sturen op info@foodiesarena.be.
We beginnen om 17:30 uur stipt!
*Deze workshop wordt ook gehouden op zaterdag 23/07/2022 om 17:30.